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Evaluation of the 3M petrifilm TM culture plate method for enumerating aerobic flora and coliforms in poultry processing facilities = Evaluation de la méthode de culture sur plaque Petrifilm 3M pour la numération des aérobies et des coliformes dans les unités de traitement de la viande de volailleMCALLISTER, J. S; STADTHERR, M. P; FOX, T. L et al.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 8, pp 658-662, issn 0362-028X, 3 p.Article

The relevance of linear regression for assessing the performance of microbiological counting techniques = Aptitude de l'analyse de régression linéaire pour l'évaluation des performances des techniques de numération microbiologiqueSACREE, M; KILSBY, D. C.Letters in applied microbiology. 1988, Vol 7, Num 1, pp 1-4, issn 0266-8254Article

What is missed in an automated cell count?HAZARIKA, Biswadip.Blood. 2012, Vol 120, Num 17, issn 0006-4971, p. 3394Article

A method to assess the bacterial content of refrigerated meat = Une méthode d'évaluation de la charge bactérienne de la viande réfrigéréePEREZ DE CASTRO, B; ASENSIO, M. A; SANZ, B et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1988, Vol 54, Num 6, pp 1462-1465, issn 0099-2240Article

Rapid estimation of psychrotrophic and proteolytic bacterial counts from total bacterial counts in cooled raw milk = Estimation rapide du nombre de bactéries psychrotrophes et protéolytiques à partir du nombre de bactéries totales dans du lait cru réfrigéréPOFFE, R; MERTENS, W.International journal of food science & technology. 1988, Vol 23, Num 4, pp 379-383, issn 0950-5423Article

Limitations of the A-1M method for fecal coliform enumeration in the Pacific oyster (Crassostrea gigas) = Limitation de la méthode A-1M pour la numération des coliformes fécaux dans les huîtres du Pacifique (Crassostrea gigas)KAYSNER, C. A; WEAGANT, S. D.Journal - Association of official analytical chemists. 1987, Vol 70, Num 3, pp 535-537, issn 0004-5756Article

Evaluation of a television image analyser as an aid to estimation of microbial numbers in food using the direct epifluorescent filter technique = Evaluation d'un analyseur d'image de télévision comme aide à l'estimation de la contamination microbiologique des produits alimentaires à partir de la technique directe de filtration à épifluorescenceJAEGGI, N. E; SIMES, V; HUGHES, D et al.Food microbiology. 1989, Vol 6, Num 2, pp 85-91, issn 0740-0020Article

The use of direct epifluorescent microscopy (DEM) and the direct epifluorescent filter technique (DEFT) to assess microbial populations on food contact surfaces = Utilisation de la microscopie d'épifluorescence directe (DEM) et de la technique directe de filtration et d'épifluorescence (DEFT) pour l'évaluation des populations microbiennes présentes sur les surfaces en contact avec les produits alimentairesHOLAH, J. T; BETTS, R. P; THORPE, R. H et al.Journal of applied bacteriology. 1988, Vol 65, Num 3, pp 215-221, issn 0021-8847Article

Spurious platelet countSIEGENTHALER, Michele; SPERTINI, Olivier.The New England journal of medicine. 2006, Vol 354, Num 18, pp 1936-1936, issn 0028-4793, 1 p.Article

Automated turbidimetry for the rapid differentiation and enumeration of bacteria in food = Une méthode turbidimétrique automatisée pour la différenciation rapide et la numération des bactéries dans les produits alimentairesJAKOB, R; LIPPERT, S; BAUMGART, J et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 2, pp 147-148, issn 0044-3026Article

Optimal pyruvate concentration for the recovery of coliforms from food and water = Concentration optimale en pyruvate pour la récupération des coliformes dans les produits alimentaires et l'eauLEE, R. M; HARTMAN, P. A.Journal of food protection. 1989, Vol 52, Num 2, pp 119-121, issn 0362-028XArticle

Selection of tests for monitoring the bacteriological quality of refrigerated raw milk supplies = Sélection de tests pour le contrôle de la qualité bactériologique des stocks de lait cru réfrigéréSENYK, G. F; GOODALL, C; KOZLOWSKI, S. M et al.Journal of dairy science. 1988, Vol 71, Num 3, pp 613-619, issn 0022-0302Article

Impedimetric detection of yeast and mold = Détection impédimétrique des levures et moisissuresSCHAERTEL, B. J; TSANG, N; FIRSTENBERG-EDEN, R et al.Food microbiology. 1987, Vol 4, Num 2, pp 155-163, issn 0740-0020Article

A colorimetric endotoxin assay for the determination of the bacteriological quality of milk = Un dosage colorimétrique de l'endotoxine pour l'évaluation de la qualité bactériologique du laitMOTTAR, J.Netherlands milk and dairy journal. 1987, Vol 41, Num 2, pp 137-145Article

Indagini microbiologiche sul miele prodotto artigianalmente = Microbiological researches on honey produced in home industryBARTOLI, M.Industrie alimentari (Pinerolo). 1993, Vol 32, Num 316, pp 636-637, issn 0019-901XArticle

An evaluation of a conductanse method for the enumeration of Enterobacteriaceae in milkCOUSINS, D. L; MARLATT, F.Journal of food protection. 1990, Vol 53, Num 7, pp 568-570, issn 0362-028XArticle

Evaluation of four methods for enumeration of Vibrio parahaemolyticus = Evaluation de quatre méthodes pour la numération de Vibrio parahaemolyticusDEPAOLA, A; HOPKINS, L. H; MCPHEARSON, R. M et al.Applied and environmental microbiology (Print). 1988, Vol 54, Num 2, pp 617-618, issn 0099-2240Article

On counting cranial nervesO'RAHILLY, R.Acta anatomica. 1988, Vol 133, Num 1, pp 3-4, issn 0001-5180Article

Improved methods for quality assessment of raw milk = Méthodes améliorées pour l'évaluation de la qualité du lait cruBISHOP, J. R; JIA-YINK JUAN.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 12, pp 955-962, issn 0362-028X, 4 p.Article

Monoclonal B-cell lymphocytosis (MBL) with normal lymphocyte counts is associated with decreased numbers of normal circulating B-cell subsetsHAUSWIRTH, Alexander W; ALMEIDA, Julia; VALENT, Peter et al.American journal of hematology. 2012, Vol 87, Num 7, pp 721-724, issn 0361-8609, 4 p.Article

Improved estimations of total and psychrotrophic microflora in raw milk using reflectance colorimetry at 32°CZMARLICKI, S; YUAN, T. C. J; RICHARDSON, G. H et al.Journal of food safety. 1991, Vol 11, Num 3, pp 189-196, issn 0149-6085Article

Spiral system and laser colony scanner for enumeration of microorganismsMANNINEN, M. T; FUNG, D. Y. C; HART, R. A et al.Journal of food safety. 1991, Vol 11, Num 3, pp 177-187, issn 0149-6085Article

Metodos directos de medida del crecimiento microbianoGARCIA, M. J; ZUNIGA, M; URUBURU, F et al.Alimentaria. 1991, Num 225, pp 31-34, issn 0300-5755Article

Effect of freezing on bacteriologic culturing of mastitis milk samples = Effet de la congélation sur le profil bactériologique des échantillons de lait de mammiteSCHUKKEN, Y. H; SMIT, J. A. H; GROMMERS, F. J et al.Journal of dairy science. 1989, Vol 72, Num 7, pp 1900-1906, issn 0022-0302Article

Quantitative retrieval of bacterial spores from oils = Récupération quantitative des spores bactériennes dans les huilesABABOUCH, L; DIKRA, A; BUSTA, F. F et al.Food microbiology. 1988, Vol 5, Num 2, pp 97-102, issn 0740-0020Article

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